Gość gość Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam, ok. 3 tygodni temu miałem przeprowadzany zabieg artroskopii kolana. Miałem wycięcie miedzyklykciowego i dolnego bieguna rzepki, shaviing rozrosnietej błony maziowej i faldu oraz oddzielajacej chrząstki ponadto mikrozlamania w brzzdzie miedzyklykciowej. Po zabiegu kolano nic nie boli tylko zmagam się z bólem łydki, który pojawił się od razu po zabiegu. Jest na tyle uciążliwy, że muszę zażywać środki przeciwbólowe. Od czego mógł się on pojawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirka Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Proszę o odpowiedź na pytanie tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam. Ja również mam podobny problem. Kolano było robione 6 miesięcy temu a do tej pory ból łydki jest dokuczliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Mam podobny problem : bardzo uciążliwy ból łydki po artroskopii kolana - jestem 4 dni po zabiegu . Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi