Gość adrianna Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam. Mam 19 lat i dość wstydliwy jak dla mnie problem. Otóż od 4 dni borykam się z bólem wokół odbytu jak i w nim. Wokół i na odbycie pojawiły się bolące gródki, krostki cokolwiek to jest. Ból na co dzień jest przeokrutny, nie mogę siedzieć, chodzić, więc od 4 dni praktycznie ciągle leżę. Największy problem jest przy oddawaniu stolca, ból jest nie do zniesienia. Dlatego staram się nic nie jeść. od 2 dni gorączkuję i myślę, że może to mieć coś wspólnego. Wybieram się do chirurga proktologa, ale proszę powiedzcie mi jak w międzyczasie mogę ulżyć sobie w bólu? Naprawdę wysiadam już psychicznie i fizycznie, mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Życzliwa *D Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przyłóż do odbytu kostke lodu. Włóż ją w mala torebeczke i przytrzymaj az kostki sie roztopia.. Moze to glupie, ale mialam to samo i nic poza tym mi nie pomagalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi