Gość Sally Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dzień dobry, Trzy dni temu zdjęto mi szwy z krocza po porodzie naturalnym. Już przy ich zakładaniu byłam opuchnięta w tamtym rejonie. Wiem, że lekarz rozważał założenie drenu, ale ostatecznie uznał to za niepotrzebne (nie wiem czy to przydatna informacja). Sądziłam, że opuchlizna zejdzie, a ból który odczuwałam przez cały tydzień ustąpi albo chociaż zelżeje po zdjęciu szwów, jednak tak się nie stało. Pani zdejmująca mi szwy nie zauważyła nic niepokojącego, a na moje wspomnienia o bólu, zareagowała jak wszyscy zajmujący się mną przy porodzie - *musi boleć*. Nie wiem więc czy mam się czym martwić czy zacisnąć zęby i nie histeryzować według zaleceń? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam. Wydaje mi się ze ból powinien sie zmniejszać. Jezeli nie przestanie bolec to udaj sie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi