Gość krzyś Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mam pytanie gdy mam stycznosć z wodą ,solą lub owianiem na prawej dłoni między palcem mam otarcia skory .stosowałem krem dermosan ale nie skutkuje czy mógłby pan polecić mi coś skuteczniejszego proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Może to nie są otarcia ale reakcja alergiczna. Dobrze żeby te zmiany obejrzał dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Radzę w tej sprawie skontaktować się z dermatologiem, gdyż być może to jakaś alergia, a wtedy wymagane są leki na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi