Gość polek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam!!Mam 37 lat. Od miesiąca dokuczają mi mniej lub bardziej bóle odbytu. Od tego też czasu mam po ok. 3 latach normalne stolce, a nie półpłynne. Najbardziej boli mnie w trakcie defekacji (kłucie). Myślałem, że to hemoroidy i wciskam maść proktohemolan. 2 tygodnie temu miałem wg mnie małą szczelinę odbytu która się zagoił. Wczoraj zaaplikowałem sobie maść własnoręcznie palcem i się przeraziłem. Po środku, grzbietowo 5 cm w głąb odbytu mam długą na dwa cm cienką twardą narośl wysoką na 0,5 cm i kilka malutkich w różnych miejscach w odbycie. Do gastroenterologa jestem, zarejestrowany za miesiąc. Rok temu miałem badanie pre rectum i lekarz mówił, że jest wszystko w porządku i mam tylko zespół jelita nadwrażliwego. Do wizyty chyba z nerwów oszaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi