Gość Czarodziejka21 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Krótko i na temat: Piecze mnie odbyt i rowek między pośladkami. Od około 2 miesiecy się z tym zmagam. Byłam prywatnie u proktokologa 2 razy nie dość że wydałam koło 400 stów za wizyty i leki nic nie pomogło a na koniec wmawiał mi, że jestem zdrowa. Błagam pomóżcie mi bo nie wiem co robić. Ten dyskomfort jest niedowytrzymania. Używałam czopków do odbytu zmniejszających ból *Posterisan H*, maść na odbyt *Flucinar R* używałam jakiejś maści zrobili mi ją w aptece.. Maści *Flunicar N * ale nic nie pomoglo. Poszlam do drugiego proktologa i stwierdzil ze to podraznienie wypisal mi masc *Proktis M * I czopki * Proktis M * i tez nic.. Bol jest nie do wytrzymania w nocy najbardziej i nad ranem :( . W ciagu dnia jakos daje rade. Caly rowek mam czerwony taki krwisty jakby krwinki male albo siniak.. Nie wiem co to jest takich specjalistow mamy. Psychika mi siada :( Błagam pomóżcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A robilas badania na pasożyty? Moze cos w tym kierunku spróbuj? Wiem ze jak ma się owsiki, to tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarodziejka21 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Robiłam badanie na kał. Zamierzam zrobić też posiew w tym kierunku, ale mi się wydaje, że to żaden pasożyt. Ja zaczęłam miewac bole i pieczenia po tym jak umyłam mydłem odbyt i rowek tym samym mydlem co od lat stosuje.. I zaczelo mi to wypalac tak mocno i od tamtej pory tak mam. Czerowny idbyt i rowek miedzy posladkami. Cala apteke juz wykupilam bylam u kazdego lekarza i nic.. Wybieram sie do rodzinnego moze on cos poradzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi