Gość 3D2Y Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzień dobry. Jakoś od dwóch miesięcy na moim penisie znajduję się biała, zmarszczona plama. Wygląda jakby był to martwy naskórek, skóra w tym miejscu jest jaśniejsza, jest jej jakby więcej. Tylko tam nie jest do końca *przyklejona do żołędzia*. Przypomina koniuszek palca, który wcześniej zamoczony był w wodzie. Tę skórę mogę złapać dwoma palcami i lekko podnieść do góry. Nie boli mnie, nie swędzi. Smarowałem miejsce maścią o nazwie *Pimafucort* ale po tygodniu nie zaobserwowałem żadnej poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi