Gość marcin Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, Wiem, że i tak muszę się udać do dermatologa ale może ktoś jest obeznany w temacie i będzie wiedział co to może być *) W sumie nie pasuje mi to do niczego o czym bym czytał więc się poddaje. Od około trzech tygodni na trzonie penisa blisko brzucha pojawiła się plamka wielkości może 6mm na 6mm. Gdy penis jest wilgotny w zasadzie wygląda to normalnie poza tym, że jeśli się dokładniej przyjrzeć miejsce to jest troszkę jaśniejsze od reszty. Natomiast gdy penis jest suchy wygląda to jakby taki delikatny białawy nalot, jakby troszkę się łuszczyło, jakby miejsce to było bardziej suche od reszty. Sprawia to też wtedy wrażenie jakby naskórek w tym miejscu delikatnie się marszczył. Nie boli nie piecze tego typu objawów nie ma. Przynajmniej na razie. Od przeszło pół roku be żadnego stosunku płciowego. Jednak częste wizyty na saunie i basenie. Profilaktycznie stosowałem clotrimazolum sądząc, że to może jakaś grzybica. Jednak poprawy nie ma żadnej. Tak jak było na początku tak jest, pogarszać też się nie pogarsza. Ktoś się spotkał z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi