Gość ratulikcja Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam! Wykryto u mnie wiele pasożytów takich jak: glista ludzka, motylica wątrobowa oraz różne rozdaje przywr, które sieją spustoszenie w moim organizmie. Obecnie korzystam z kuracji oczyszczania całego organizmu. Moje pytanie jest następujące czy przez namiętny pocałunek z partnerem mogę zarazić go którymś z pasożytów? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wawrzynka Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Gdzie zdecydowałaś się na kurację? Tez mam problem z pasożytami. Słyszałam o Revitum - są dosyć znani i działają w całej Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anutek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Badałam się metodą Volla na obecność pasożytów. A skąd wiesz, że masz pasożyty w organizmie? Kup sobie kompleks czarnego orzecha w sklepie zielarskim kosztuje około 70 zł i trochę ziół popij, w tym spirulinę, boże drzewko, bodziszek cuchnący i liść bobrka. Powodzenia. Dam znać czy mi pomogło. Orzecha pije się dwa razy dziennie pół godziny przed jedzeniem przez 2 tygodnie. Następnie robi się przerwę - tydzień czasu i w tym czasie przerwy pije się zioła i po tygodniu powtarza się kurację z orzecha razem z ziołami. W trakcie przerwy ja stosuję też probiotyk na grzybicę- bo mam jamy ustnej :( zioła się pije 6 tygodni. A wiesz może czy mogę tymi pasożytami zarazić partnera przez pocałunek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi