Gość kas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam! Kobieta lat 27. Pare dni temu wyczułam guzek z lewej strony krtani.Jest całkowicie niebolesny, nie powoduje kłopotów z przełykaniem. Podczas przełykania unosi się i wraca na miejsce. Co tomoże być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Węzeł chłonny. Możliwe,że odczynowy. Nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kas Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No właśnie nie, wszyscy w rodzinie chorowali tylko ja nie. Byłam u lekarza, powiedziała, że to tarczyca prawdopodobnie, badania krwi w normie, jedynie niedobór wit D. Dostałam skierowanie do specjalisty i czekam, ale dostaję już do głowy, oczywiśce boję się nowotworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Juz dawno pisalas wiec na pewno diagnoza jest postawiona. Ja tez tak miałam..widzialam przy przelykaniu śliny jak guz podnosi sie i wraca na miejsce. To guz tarczycy lewego plata. Tez robiłam różne badania z krwi i nic nie wy hodzilo nawet z tych specjalistycznych od endokrynologa. Dopierona ust wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi