Gość olek11 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dlaczego jak jestem podniecony to moje jadra sa dalej wiszace, powinna byc chyba tak ze podnosza sie. Czy to normalne u mezczyzn, powinienem sie czyms martwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mj Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ale wiszą poniżej kolan? Bo jeśli tak to idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Stasiak Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wiszą do ziemi , ciągną się nie wiem co zrobić ! pomocy moja dziewczyna mnie zostawiła z moim problemem myślałem że w naszym związku są nasze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi