Gość Marcin Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzień dobry mam 15 lat mam pytanie nigdy nie zsuwałem napletka ponieważ nawet nie wiedziałem jak to się robi i myślałem że mam stulejkę.Gdy udało mi się wreszcie ściągnąć napletek moje obawy sięnieco zmniejszyły.Do tej pory masturbowałem się z zasłoniętym żołędźiem przez co dość szybko dochodziłem do erekcji , jednak gdy juz zsuwałem napletek bez bólu i strachu chciałem spróbować masturbować się z zsuniętym napletkiem i ,,otwartym,, żołędziu mimo że wczesniej tego nie próbowałem myślałem że masturbacja zajmie mi tyle samo co z zakrytym żołędziem. Po ponad 15 minutach czułem że już prawie osiągam to co chciałem , jednak gdy juz prawie to miałem to nawet nie czułem spermy która miała mi wypłynąć z żołędzia ( wczesniej z zakrytym czułem kiedy się spuszcze ) . Czy potrzeba więcej czasu na masturbacje z odsłoniętym żołędziem i czy masturbacja z zakrytym żołędziem jest dobra czy lepiej to robić zsuwając napletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Lepiej masturbować się z zsuniętym napletkiem i tak to powinno się wykonywać. Czas do osiągnięcia wytrysku jest różny i zależy od podniecenia seksualnego, a nie obecności napletka na żołędziu penisa. Nie widzę jakichkolwiek problemów w Twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi