Gość zmartwiona Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam, mam 27 lat, jak w temacie, w tkance, w rzucie pępka odkryłam twardy guzek o średnicy mniej więcej opuszki środkowego palca, guzek nie boli, skóra nad nim się przesuwa, a on zdaje się wystawać z kresy białej. już jakiś czas temu wydawało mi się że coś tam jest obecnie jest na pewno-więc najprawdopodobniej rośnie. Dodam, że we wrześniu miałam wykonywane usg jamy brzusznej - z powodu częstych kłujących bóli brzucha, w usg nic nie wyszło, poza złogiem cholesterolowym w pęcherzyku żółciowym. Nadal miewam bóle brzucha, poza tym żadnych objawów, skóra wokół pępka nie jest zmieniona. Czy powinna udać się do lekarza?Do jakiego lekarza udać się najpierw? Z góry dziękuje za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To prawdopodobnie przepuklina pępkowa. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi