Gość Justyna Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Od jakiegoś czasu mam dwie narośle, jedna znajduje się nad sromem we włosach, druga poniżej. Kiedy rosły wydawało mi się że to pieprzyki, ale urosły na spore i odstające, nie są też do nich podobne. Przy ostatniej wizycie u ginekologa zapytałam o nie, dowiedziałam się krótko, że są to jakieś wypływy od stanu zapalnego. Drugą sprawą jest *dzikie mięso* przy odbycie. Nie wydaje mi się, żeby był to żylak, ale nie mogę znaleźć żadnych odpowiedzi na ten temat. Chciałabym się dowiedzieć co to jest i czy jest możliwość usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Trudno cokolwiek napisać co to może być bez badania. Najlepiej jeszcze w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Być może to kłykciny kończyste czyli brodawki płciowe wywołane przez wirusa brodawczaka ludzkiego (HPV). Można zastosować farmakoterapię miejscową jak też i leczenie zabiegowe. Wszystko będzie zależało od ostatecznego rozpoznania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi