Gość LAURA 93 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Panie doktorze guzek raz się zwiększał raz malał, ból był chwilowy, ale dziś w nocy ból się nasilił i jak rano wstałem zgrubienie pękło i wyciekła ropa z odrobiną krwi, i guzek praktycznie całkowicie znikł, ból też ustąpił, czy to są objawy torbielą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja:) Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam!Jestem po usunięciu kości guzicznej(tydzień po)Mam pytanie kiedy będę mogla siedzieć,mam wrażenie ze jest gorzej niż przed jestem załamana :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi