Gość Mike Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czesc wszystkim, borykam sie z problemem mojego czoła od bardzo wielu lat.. , odczuwam straszny bol, nacisk, ucisk centralnie w miejscu gdzie sa wały nadoczodoówe. Strasznie jest to widoczne w dzien czy w nocy, trace pewnosc siebie kiedy z kims rozmawiam. Czy istnieje mozliwosc operacyjnego *zeszlifowania* tej kosci czolowej abym wygladal choc troche jak normalny czlowiek? Bylem u laryngologa, dostalem informacje, ze jest to moja uroda... jednak w tym miejscu mnie boli i nie sadze, ze jest to normalna rzecz. Chcialbym dostac rade czy mozna cos z tym zrobic, i czy ewentualna operacja bylaby mozliwa? pieniadze nie graja roli. Dodaje dwa zdjecia, jednak nie odzwierciedlaja tego jak to wyglada na prawde. przy prawym nadoczodole gdy dotykam czola, idzie taki pasek w gore, przez to jeszcze bardziej dziwnie to wyglada, gdyby wygladalo symetrycznie to moze bym to zniosl, jednak jest to taka udreka dla mnie, ze prosze was o rady. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fa710f281c2766c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/117880d856dc95b1.html Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Niestety to rzeczywiście w taki sposób ukształtowana kość czołowa i w żaden sposób nie da się z tym nic zrobić. Zabieg mógłby uszkodzić zatoki czołowe co związane byłoby z nieodwracalnymi szkodami dla zdrowia pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dziekuje za odpowiedz ale czy normalne jest ze czuje w tych miejscach ucisk, nacisk, tak jakby cos bylo na moim czole oraz miewam bole glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dodam, ze ogladajac moje zdjecia sprzed kilku laty, moje czolo bylo proste. Co moglo wplynac na nagla zmiane uksztaltowania kosci czolowej? Jezeli chodzi o sam zabieg, to do jakiego specjalisty moglbym sie kontaktowac? Wiem, ze ryzykowalbym, jednak z takim utrapieniem nie chce zyc do konca moich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 witaj,z uwagi na bóle głowy których nie można lekceważyć,myślę że warto zrobić rezonans magnetyczny głowy i udać się na wizytę do dobrego neurologa i neurochirurga,polecam Lublin,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witaj, mam identyczny problem wyglada to tak samo i tez miewam bóle uciskowe. napisz na mojego maila servis1980servis@vip.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi