Gość amourrr Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam mam pytanie. Mąż miesiąc temu miał robioną operacje wyrostka. Po 3 tyg zaczął się pocić w nocy, miał lekki ból brzucha,już przy wyjściu do szpitala oderwal strupka z rany i ropa zaczęła cieknąć. Lekarz rozzerzył rane( operacja laparoskopowa) wyczyścil ją, dodał ze to zapalenie skóry, kazał plukac woda i tyle. Po kolejnych 2 tyg mąż znowu zaczyna się pocić, (dodam ze poty sa w okolicach nerek i na czole,) z tym ze rany pooperacyjne sa już zarośnięte. Ja zaczynam się martwić czy to już ta chwila żeby udac się na kolejną wizyte a mąż twierdzi ze nic go nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Raczej ten stan nie ma nic wspólnego z przebytym zabiegiem. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem rodzinnym. Być może konieczne okażą się badania kontrolne laboratoryjne, podstawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pilot Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ja też strasznie się pocę po zabiegu a lekarz rodzinny pali głupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi