Gość ELKA Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam! Ponad miesiąc temu miałam usunięty pęcherzyk żółciowy byłam tydzień temu na gastroskopii bo często mnie brzuch boli a wcześniejsze USG nic złego nie wykazało i z gastroskopii wyszło że mam żółć w żołądku i ogólnie jest przekrwiony i obrzęknięty. A do tego te ciągłe zaparcia od ponad miesiąca po zabiegu się zmieniło wszystko. Brzuch miał mnie nie boleć a dalej boli fakt że nie mam już takich ataków ale jakieś skurcze jak zjem to takie czuje gulgotania i wzdęcia choć trzymam diete nie jem nic ciężkostrawnego. Lekarz przepisał mi Panzol i mam używać go 3 miesiące, Metoclopramidum i zazywać przez 4-6 tyg. i pić siemie lniane. Czy po tych lekach te bóle brzucha ustąpia czy to przez tą żółć, czy powinnam zrobić jeszcze jakieś badania i co z tymi zaparciami? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWKA Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi