Gość zaniepokojona Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam, ostatnio zaniepokoiła mnie zmiana na moich piersiach. Pojawił mi się między piersiami bardziej przy lewej stronie guzek, pod skórą, gdy nacisnę bardzo boli, nie dam rady spać, schylać się chodzić,bo tak bardzo mnie to boli. Na zmianie skórnej widać jakby białą kropkę,więc możliwe ze jest to jakiś czyrak... albo ropniak. Co mam zrobić? Do jakiego lekarza udać sie z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Trudno mi określić czym jest ten guzek bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie najlepiej bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi