Gość dawid Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Mam 19 lat, do niedawna dużo razy się masturbowałem, kilka razy dziennie się zdarzało nawet. Czy mogę mieć jakieś problemy przez to przy stosunku? Może to spowodować brak erekcji przy 1 razie, albo coś? Już całkowicie ograniczyłem, nie robię tego od 2 tygodnii i mam zamiar się tego trzymać bez końca. Czas mi to wszystko unormuje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie ma powodu do obaw. Okresowa masturbacja nie powinna wpłynąć na funkcjonowanie seksualne w czasie normalnych stosunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Chodzi o to ze przez kilka lat się masturbowałem często. Teraz się już tego oduczyłem. Będzie okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie widzę powodu, byś miał tego nie robić póki nie masz partnerki. To naturalne i normalne. Gorzej jeśli masturbacja będzie Ci zastępować normalne stosunki i będziesz wolał się masturbować niż współżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi