Gość Io25 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam, jestem po obrzezaniu częściowym który miałem w środe po czym wczoraj wyszedł mi wielki krwiak koło żołędzia i od razu pojechałem do chirurga i mi to wycisnął ból okropny. i teraz napletek mam sciągnięty do góry ale znowu z boku mi strasznie puchnie, zresztą cały penis jest mega gruby po tym obrzezaniu co mam zrobić w takiej sytuacji? Wgl nie mogę sciągnąć napletka i w sumie jest tak jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To witaj w klubie. Jestem 4 dni po i rowniez mam kilka krwiakow z tego jeden az czarny kolo szycia i czlonek jest dosc spuchniety. Wydaje mi sie ze to od zastrzykow ze znieczulenia ktorych z 20 dostalem w sumie w biednego pindola. W jednym miejscu udalo mi sie troszke wycisnac krwi ale co z tego jak zaraz nowa napłynęła. U mnie jest opuchniety na calej dlugosci prawie jednakowo. Smaruje zelem z antybiotykiem i sciskam dość mocno gaza i do tego bandazem elastycznym. Tak mi kazal lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi