Gość Jowita Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam proszę o podpowiedź odnośnie wyniku, który właśnie odebrałam tj. rtg kręgów szyjnych: Zniesienie lordozy szyjnej z zaznaczeniem kifozy. Drobne zmiany zwyrodnieniowe stawów Luschki. Nie uwidoczniono w całości kręgu C7. Proszę podpowiedzieć co mam dalej z tym robić? Czy wystarczą ćwiczenia, gimnastyka? Dodam jeszcze, że mam 35 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W takich wypadkach wystarczająca powinna być rehabilitacja, farmakoterapia i odpowiednie ćwiczenia. W tej sprawie najlepiej, żeby wypowiedział się neurolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi