Gość zmartwiony Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, od tygodnia (dokladnie od 17.11.14) brałem leki: Forlax 100g, Nolpaza a od środy (19.11) brałem jeszcze Avilin balsam Gastro, w piątek, sobote i niedziele piłem alkohol i w poniedziałek mnie bardzo męczyły wymioty... W sumie to od północy w poniedziałek zaczęły. We wtorek wziąłem juz normalnie leki i w sumie to we wtorek przy prysznicu zauważyłem jakis leciutki nalot, teraz w środę rano również jest leciutki ale drapie, jest on troszkę na twarzy ale większość na plecach i klatce piersiowej. Kark drapał mnie od paru dni( pewnie tak od soboty) ale nie zwracałem na to uwagi. Co powinienem zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Odstawić leki i nie spożywać alkoholu. Jeśli wysypka nadal będzie się utrzymywała skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi