Gość Potworek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam. Nieco ponad miesiąc temu poddałem się operacji wydłużenia wędzidełka, wszystko ładnie się zrosło, wygląda bardzo ok, niestety nie mogłem przyjść na wizytę kontrolną po operacji. Mój problem polega na tym że po masturbacji przy miejscu wędzidełka tworzą mi się małe pęknięcia w miejscu łączenia wędzidełka z napletkiem, jest to dosyć bolesne przy próbie delikatnego pociągnięcia skóry, czasem troszkę swędzi. Żadnych nieprzyjemnych zapachów, wydzielin czy zaczerwienień. Dodam że przed operacją działo mi się podobnie, lecz wtedy skóra przy próbie *zabawy* była bardzo napięta i myślałem, że ustąpi to po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Radziłbym w takim wypadku ponownie kontrolnie skonsultować się z urologiem. Raczej to nic poważnego. Zapewne odpowiednie leki stosowane miejscowo powinny być wystarczające w takich dolegliwościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi