Gość Seba Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam. Problem wyglada nastepujaco, mam 23 lata, moj penis w stanie spoczynku ma ok. 3-4 cm, w wzwodzie mysle ze jest ok, bo ma on okolo 17-18 cm. Czemu moj penis w spoczynku jest tak maly ? Druga sprawa, w wzwodzie nie moge sciagnac skory napletka do konca, schodzi do polowy, i dalej juz nie moge zdjac, bo mnie boli. I jeszcze jedno pytanie, kiedys w szkole podstawowej(mialem okolo 11-12 lat) zostalem uderzony w penisa, tak dotkliwie, ze z cewki moczowej leciala mi krew, powiedzialem o tym rodzicom, bylismy u lekarza, lekarz powiedzial, ze nic sie nie stalo. Czy uderzenie moglo miec wplyw na moja plodnosc ? Dodam, ze nie ma u mnie w miescie ani androloga ani seksuologa, dlatego zanim pojade 40km do wiekszego miasta, chce sie poradzic co robic. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Skoro penis w wzwodzie ma prawidłową wielkość to raczej wielkość w spoczynku nie ma znaczenia i wszystko wydaje się być co do wielkości penisa w normie. Co do niemożliwości całkowitego ściągnięcia napletka z penisa zapewne jest to objaw zbyt wąskiego pierścienia napletka i w tej sprawie radziłbym skonsultować się z urologiem. Taki stan może wymagać korekcji zabiegowej. Raczej uraz w dzieciństwie nie powinien mieć wpływu na wielkość penisa. A co do płodności to można o niej pisać lub mówić dopiero po jej określeniu czyli wykonaniu badania nasienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 A chcialbym sie dowiedziec, gdzie mozna wykonac badanie plodnosci i czy trzeba uiścic jakas oplate chcac wykonac owe badanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi