Gość zrezygnowany Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 26 lat temu miałem wypadek , reka była prawie całkiem urwana. Dzis jest ona całkiem niesprawna ale ból jaki mi sprawia powoduje moje wyłączenie z życia. Mam wrażenie że rozrywa mi palce , żar jaki panuje w nadgarstku jest nie do wytrzymania. Chciałbym się z tym uporać jakoś ale niewiem jak? dodam że ból staje się coraz mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W takim wypadku radziłbym jeszcze skonsultować się najlepiej z neurologiem, ponieważ dolegliwości zapewne związane są z jakąś patologią w zakresie nerwów obwodowych. O dalszyzm postępowaniu zadecyduje neurolog po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi