Gość Młody Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam, mam 15 lat i od kilku dni zauważyłem że mam coś w rodzaju pryszcza na penisie i nie wiem co z tym robić jest on na wierzchu lekko czerwonyw wygląda jak by na nim był mały strupek chodź nigdzie się nie uderzyłem ani nie zraniłem. 2 sprawa to taka że za penisie (skórze żołędzia od wewnętrzne strony po odciagnieciu skóry mam białe krosty które straszcze źle wyglądają ale z kolei je mam od kad pamiętam nie bolą nic się z nimi nie dziej proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Białe krosty to zapewne prosaki czyli zaczopowane gruczoły łojowe. Żadna patologia. Bardzo wiele takich struktur występuje w zakresie męskich genitali, to normalność. Pewne jeden z tych gruczołów uległ zapaleniu dlatego jest czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi