Gość Bartek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mam pewien problem i nie wiem jak ten problem rozwiązać. Mam 22 lata i mam na penisie grudkę. Zdjęcia w załączeniu. Pod tą zgrubioną warstwą skóry umiejscowione są takie małe grudki wyczuwalne ręką a także widoczne przy lekkim naciśnięciu, To tak jakby gruczoły łojowe, ale nie mam pewności a wycisnąć się tego nie da. To nie boli i nie swędzi. Mam już to od pewnego czasu i nie wiem co z tym zrobić. Jeszce dodam, ze jakiś rok temu miałem w tym samym miejscu podobne tylko troszkę miejże i się dało wycisnąć wyleciał z tego taki biały płyn zagoiło się i był spokój i po jakimś czasie to samo. Proszę o rade mam nadzieje, ze to nic poważnego. Ta grudka porusza się wraz ze skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wygląd zmiany na penisie oraz Pana opis sugeruje, że ten drobny guzek to może być zaczopowany gruczoł łojowy, który nie może się opróżnić. Radzę w tej sprawie poradzić się dermatologa. Zapewne wystarczą zwykłe maści stosowane miejscowo, aby uporać się z tym problemem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi