Gość ?Michał Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam. Wczoraj wyczułem z tyłu głowy po lewej stronie, na wysokości uszu mały guzek, nie boli, nie można go ruszyć, Wilekość minimalnie mniejsza od opuszka palca. Co to może być? Aktualnie mam infekcje górnych dróg oddechowych. Nie wiem czy pojawił on się przed infekcją czy w trakcie.Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ?Michał Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam. Wczoraj wyczułem z tyłu głowy po lewej stronie, na wysokości uszu mały guzek, nie boli, nie można go ruszyć, Wilekość minimalnie mniejsza od opuszka palca. Co to może być? Aktualnie mam infekcje górnych dróg oddechowych. Nie wiem czy pojawił on się przed infekcją czy w trakcie.Co to może być? Czy może to jest węzęł chłonny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Być może to powiększony węzeł chłonny skoro pojawił się w czasie lub po infekcji górnych dróg oddechowych. Bez bezpośredniego badania trudno mi określić. Może to też być kaszak lub tłuszczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To zapewne powiększony węzeł chłonny jeśli jego pojawienie kojarzy się Panu z infekcją górnych dróg oddechowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ?Michał Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Tak, tylko jak pisałem, nie jestem pewien czy pojawił się w trakcie infekcji której jeszcze nie wyleczyłem czy był już przed nią. Stąd ten niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ?Michał Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Może to być coś groźnego czy bez obaw poczekać na wyleczenie infekcji i na efekt czy wtedy zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi