Gość extrix Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Http://prntscr.com/56lo5l http://prntscr.com/56lohk Witam serdecznie . Dodaje w zdjęcia w ustaleniu co to może być. Na zgięciu palca była taka malutka mało widoczna kropka , przeszkadzała mi bardzo gdy coś brałem w rękę, gdy zachodził jakiś ucisk w to miejsce , to odczuwałem taki ból . 1,5 miesiąca temu wycisnąć chciałem to , od tamtej pory z dnia na dzień to przybrało rozmiar tak jak na zdjęciu i w tym momencie nie powiększa się . Problem jest w tym że ból dalej jest i do tego to się nie chce wcale goić . Kształt się zrobił w kształcie wulkanu . W około zrobiła się przezroczysta otoczka . Rozważam opcje skorzystania z chirurgi, tylko chciałbym się dowiedzieć co to może być i czy jest sens isc. Ps wspomnę jeszcze iż dotykając w około tego miejsca , czuje ze to jest takie okrągłe i w tym miejscu skóra jest bardzo twarda , nawet czuje że pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ta zmiana wygląda na brodawkę wirusową. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EXTRIX Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 popatrzyłem w internecie na temat brodawki wirusowej i tak jak by to pasowało . Jeżeli do dermatologa mam za daleko , to lekarz rodzinny albo chirurg rozwiąże problem ? wiem że skuteczny sposób na leczenie to zamrożenie ciekłym azotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi