Gość bartek7915 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam moje pytanie dotyczy zdrętwiałej prawej nogi od kolana do uda oraz bardzo silnego bólu który temu towarzyszy. 07-10-14 przeszedłem operacje wyciecia wezłów chłonnych jamy brzusznej,i po tej operacji borykam się ze strasznym bólem. Czy to wszystko wróci do siebie samo i jak długo w przybliżeniu trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ból i drętwienie kończyny dolnej jest raczej sprawą niezależną. Radziłbym w takim przypadku wykonać jeszcze RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa i z wynikiem zgłosić się na konsultację do neurologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek7915 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lekarze po operacji mówili że w okolicy tych wezłów są małe nerwy których nie można było nie uszkodzić,o czym byłem poinformowany przed operacja. I że do momentu ich odbudowy będę miał taką dolegliwośc. Czy to prawda?. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek7915 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 I chciałem jeszcze dodać że ten ból,to ból mięśni tej prawej zdrętwiałej nogi, i jest nie do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi