Gość macius Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam dwa lata temu zaszylem sie bylo to zalatwione prywatnie w gabinecie gdzie przyjmowal lekarz pamietam ze non stop mialem z ta wszywka problemy teraz po dwuch latach mam spora bardzo swedzaca gorke na plecach moje pytanie co z tym mam zrobic boje sie zeby niczego nie rozgrzebac prosze o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Niestety najlepiej w tej sprawie ponownie zgłosić się do chirurga. Taka zmiana może wymagać wycięcia, oczyszczenia i ponownego zeszycia. Guz mógł powstać na skutek podrażnienia przez nie całkiem wchłonięte implanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macius Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ok dziekuje tylko wiem ze wszywka dziala do roku teraz jest juz drugi rok awiec nosze cos w sobie bezurzytecznego troche glupio mi sie przyznac ale zaszylem sie przy wyjezdzie za granice do pracy teraz non stop jestem za granica ale z rodzina juz wiem ze wszywka niedziala i jest mi niepotrzebna tylko co ja mam powiedziec lekazowi tu w moim nowym miescie boje sie ze bede mial opinie alkoholika a moze isc do lekaza i nic nie mowic o wszywce tylko niemam pojecia co to prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi