Gość Daniel Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy mając helicobacterie można wyrobić książęczkę sanepidowską? Jestem po antybiotykoterapii na HP, czekam jeszcze na wyniki wycinków z gastroskopii. Staram się o pracę w zakładzie gdzie trzeba mieć książeczkę sanepidowską i nie wiem czy mam się obawiać tego, że nie dostanę pracy przez helico? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na pewno nie ma czego się bać, gdyż badanie sanepidowskie nie uwzględnia konieczności określenia zakażenia H.pylori i nie ma to wpływu na wpis w książeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dziękuję, uspokoił mnie Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi