Gość Jakub Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam. Jak w temacie. Po zapoznaniu sie z tematem na sieci, rozpoznalem u siebie za krotkie wiezidelko. Chcialem leczyc sie na koszt nfz, lecz najblizszy termin zaproponowano mi na 15 maja. Chcialbym sie dowiedziec gdzie najpierw mam sie udac (mieszkam w Szczecinie), co powiedziec i jaki bylby koszt takiego zabiegu. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Myślę, że koszt to około 700-1000 zł. Nie znam żadnych ośrodków ze Szczecina. Mieszkam na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Oj.. Niewiedzialem ze to az tak duzy koszt. Chyba poprosze o skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi