Gość Magda Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam. Bardzo proszę o interpretację wyników, dodam że nie miałam miesiączki przez ponad rok czasu przez drastyczną dietę i utratę 30kg...W zeszłym miesiącu miałam miesiączke i nawet trwała bardzo długo bo 8 dni, ale w tym już niestety nie dostałam miesiączki....mam szansę na odzyskanie miesiączki na stałe i czy mogę mieć nadzieję na zajście w ciążę?? Magda 24 lata. FSH 7,71 mIU/ml LH 13,16 mIU/ml Estradiol 77,64 pg/ml Progesteron 0,71 ng/ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Każde laboratorium ma własne normy referencyjne co do zwłaszcza wyników badań hormonalnych laboratoryjnych. Bez podania norm oraz okresu w jakim pobrane były badania (fazy okresu miesiączkowego) nie określę jaki jest wynik tych badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi