Gość mika Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam mam drobna nie ładna sprawę jednak ....wiec od pewnego razu jak zauważyłam przy oddawaniu stolca pojawiła mi się bol jak by mi skora pękała do tego krew na papierze nie duzo ale drobne nawet małe plamki . A wiec nie chcacy i tak musiałam tam zagladnac wiec co stwierdzajac to jest pekniecie skory w srodku przy oddawaniu stolca ,czytajac inne posty od ludzi, że stolec jest zbyt twardy i rozciaga przy tym skore wiec skora peka ....a do tego mam pytanie czy jest jakas masc lub krem na pekniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Radzę w tej sprawie skonsultować się najlepiej bezpośrednio z chirurgiem (proktologiem). Takie objawy świadczą o występowaniu szczeliny odbytu. To schorzenie często trudno się leczy i wymaga zastosowania odpowiednich środków farmakologicznych dostępnych na receptę. Niekiedy taki stan trzeba operować, gdy leczenie zabiegowe jest nieskuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mika Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam od momentu co napisałam to na tej stronie o tym dyskretnym problemie poszłam na sposob własny poczytałam i dowiedziałam sie ze takie pekniecia sa od twardego stolca. wiec czytajac ze kremy bardzo nawilzajace załatwia problem wiec zastosowałam krem zwykły taki jak nivea wiec posmarowałam te pekniecia i sa skutki pekniecia znikły i teraz czyje sie jak nowa nic mnie nie piecze i nie boli przy oddawaniu stolca wiec jak ktos ma taki problem jak ja czyli pekniecia w odbycie i to piecze i boli przy oddawaniu stolca wiec polecam krem nivea posmarowac i odczekac nalepiej zrobic to na noc Pozdrawiam czytelników......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam próbek z bólem przy wyproznianiu, wiec sprobuje skorzystać ze sposobu. A jak nie ustąpi to do lekarza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pinsleep Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 To szczelina odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi