Gość :) Mua :) Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Czy zdowsze jest spożywanie masła czy margaryny? (pod kątem cholesterolu). Jak wygląda sprawa z produktami mącznymi: pierogi, makarony, kopytka itp. I jak na cholesterol wpływają owoce w syropie/zalewie (z puszki)? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Oczywiście margaryna nie masło. Patrz strona: http://www.jak-obnizyc-cholesterol.yoyo.pl/dieta_niskocholesterolowa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :) Mua :) Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedź i namiary na stronę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.