Gość Darklight Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam, od tygodnia odczuwam dyskomfort prawego jądra, pojawiło sie to po załozeniu za ciasnych majtek i garnituru który strasznie mnie uwierał, byłem u lekarza powiedział mi ze nie ma sie czym martwić ale zlecił USG powiedział ,ze dla uspokojenia i ze nic nie znalazł, przepisał mi 2 leki Febrofen i Apo-URO, nie wiem czy naprawde nic nie znalazł i boli mnie bo tak sobie wmawiam czy nie chciał mi powiedziec poki nie zrobie USG, nie boli mnie to jakos strasznie ani nic ale poprostu *czuje ze to jądro tam jest* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zapewne to jakieś niewielkie podrażnienie jądra na skutek przebytego ucisku. Taki stan w przeciągu kilku dni powinien samoistnie ustąpić. Oczywiście warto będzie dla całkowitego postawienia rozpoznania wykonać jak zaplanował lekarz prowadzący USG jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darklight Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dziekuje Panu za szybką odpowiedź USG oczywiscie wykonam dla swietego spokoju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi