Gość agata Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Od kilku miesięcy boli mnie szyja z lewej strony i promieniuje na górę czaszki i czasem na bark-(szczególnie jak długo trzymam głowę w jednej pozycji),mam jakby tiki głowy(mimowolnie odwraca mi się delikatnie w lewo-szczególnie kiedy mam świadomość,że ktoś na mnie patrzy),oczy przeskakują mi na ułamek sekundy w różne strony i od razu wracają na swoje miejsce(,a w nocy często drętwieją mi ręce...poza tym w miejscu,gdzie bioli mnie szyja miałam długotrwałe swędzenia i okazało się,że to rumień,na który dostałam leki.mam krzywy kręgosłup,więc lekarz podejrzewa jakiś związek i skierował mnie do ortopedy,ale na wizytę muszę czekać do 30 marca :/ nie wiem czy to to,czy nerwy,czy jeszcze co innego.może spotkaliście się z podobnymi objawami?z natury jestem straszną hipochondryczką i wmawiam sobie guza mózgu albo inne świństwa.mam też skłonności do nerwicy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Raczej nie są to objawy guza mózgu. Niestety najlepiej poczekać na konsultację z ortopedą lub ewentualnie z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ostatniego czasu mam tak samo, boli mnie kark i z lewej strony i zarazem glowa z lewej strony. Tez odrazu mam tysiac mysli na minute, podobno mam nerwice i tez sie szybko denerwuje. Dretwieje mi nawet broda nie mam pojecia od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi