Gość opvkjc Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Szukam dobrego neurochirurga na postawienie diagnozy i ewentualnie zeby poprowadził mnie w leczenieu operacyjnym ,prawdopodobnie trzeba bedzie załozyc mi stabilizacje l4 i l5 gdyz opadł mi 4 krag na 5,chodzi o takiego co by dobry termin ustawił oczywiscie pytam o wizyty prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Warto spróbować najpierw leczenia zachowawczego np terapeuty metody McKenzie*go. Taniej i bezpieczniej. http://www.mckenzie.pl/ to jest strona poświęcona metodzie. W razie pytań proszę o kontakt na wojciechmajewski5@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi