Gość golo Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam jestem 3 lata po operacji przepukliny na poziomach L4 i L5 ,od 2 lat mam straszne bole nog i co dziwne ramion i rak porobiłem rezonansy odcinka szyjnego i ledzwiowego ,o dziwo w ledzwiowym wyszło troche złych rzeczy a w szyjnym nic co by mogło powodowac te bole rak. byłem u ortopedy nie zabardzo wiedział oco kakan z tym szyjnym zas o ledzwiowym sugerował ze mogł mi sie opuscic krag 4 na 5 i czy w takiej sytuacji ratunek jest tylko w zastosowaniu stabilizacji na odcinku L4.l5 i s1,prosze o pomoc i polecenie konkretnego specjalisty ktory to zdiagnozuje i ewentuyalnie zoperuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość golo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 stabilizacji jeszcze nie bylo zas ból jest po operacji l4 i l5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 dr Baranowski Stocer Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi