Gość Jagoda4844 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mam skręcone jelito grube po wycięciu pęcherzyka żółciowego . Interesuje mnie reoperacja ponieważ jelito zapycha mi się coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ale na podstawie jakiego badania postawiono takie rozpoznanie. To jakieś niemedyczne sformułowanie. Czy doszło czy też dochodzi do niedrożności jelita grubego? Może wytworzyły się zrosty? Proszę o podanie konkretnego rozpoznania medycznego oraz przedstawienie wyników badań obrazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagoda Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 na podstawie kolnoskopii i zapycha się nie możliwie. jestem po tym zabiegu już ponad 32 lata. taką diagnoz epostawił lekarz chirurk przeprowadzający badanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagoda Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jagoda •* wczoraj Na podstawie kolnoskopii i zapycha się nie możliwie. jestem po tym zabiegu już ponad 32 lata. Taką diagnozę postawił lekarz chirurg przeprowadzający badanie . przepraszam za literówki powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To być może podniedrożność typu zrostowego. Jeśli jelito grube zatka się całkowicie niestety, ale będzie konieczne leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi