Gość marek79 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam jestem 3 miesiące po operacji przepukliny kręgosłupa odcinka L5-S1. Po przebudzeniu do dnia dzisiejszego odczuwam ból pleców, nogi, mam drętwienie nogi ze strony zewnętrznej łydki oraz stopy i palców. Byłem na rehabilitacji na masażach ,ćwiczeniach ,prądach lecz nie ma żadnej poprawy. Cały czas utrzymuje się stan podgorączkowy temperatura codziennie to w granicach 37-38 stopni i nie pomagają żadne tabletki. Dodatkowo od kilku tygodniu wystąpił problem z erekcją. Wszystkie te dolegliwości trwają już 3 miesiące wizytę u lekarza mam dopiero za 3 tygodnie. Czy mogę prosić o jakieś porady czy tak długie czekanie nie pogorszy jeszcze bardziej mojego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na pewno należy ponownie skonsultować się z chirurgiem, który wykonywał zabieg. Po tak długim okresie od zabiegu dolegliwości powinny już ustępować.Zapewne celem określenia skuteczności zabiegu konieczne okaże się wykonanie kontrolnego rezonansu magnetycznego lub TK kręgosłupa. O wszystkim zadecyduje chirurg prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi