Gość asdv1 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam ! Jestem po zabiegu stulejki całkowitej a dokładnie po plastycce. Mam pytanie dotyczace więdzidełka lekarz nic przy nim nie robił a po wielu postach widze ze prawie zawsze rówinież jest więdziłęko robione jestem jakies ponad 1,5 tyg po zabiegu szwów praktycznie juz nie mam zostały mi 2. w stanie spoczynku bez wiekszego problemu lecz podczas wzwodu boli(tez zalezy czasami boli czasami tylko czuje ze mocniej rwie) gdy sciagam. Poczekac az obrzęk zejdzie całkowicie ? Czy jednak juz teraz ponownie isc do urologa ? zdjęcie : http://imgur.com/YR3m7ZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Radziłbym poczekać aż obrzęk ustąpi całkowicie (jeszcze zapewne 2-3 tygodnie) i jeśli wtedy nie wróci wszystko do normy udać się na ponowną konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi