Gość majster109 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam. Jestem po operacji przepukliny pachwinowej skośnej z wszyciem siatki. Od tygodnia zacząłem biegać.Podczas biegu odczuwam delikatny ból i kłucie.Nie jest tak zawsze,czasami w ogóle nie się nie pojawia i śmiało mogę biegać,czasami jest mniejszy,czasami większy.Dziś na przykład podczas 30 minutowego biegania,biegnąc powoli truchtem nic się nie działo.Gdy przyśpieszyłem na 20 metrach czułem ból. Według mnie to raczej normalne w końcu przez 3 miesiące nie używałem tych mięśni. Jednak wolę zapytać tutaj tak dla pewności. Zakładając,że ból jest normalny,to po jakim czasie ustąpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Całkowicie bóle powinny ustąpić po około 6-9 miesięcy po operacji, gdy dochodzi do całkowitego wrośnięcia siatki i przytwierdzających ją szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi