Gość Kamil Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Błagam o pomoc , gdzieś czytałem ze to może być kila i strasznie się boje , mam na penisie taka krostke jakby , o wielkości niecLego jednego centymetra , jest ona gdzieś w połowie penisa , nie boli ani nic , jak wyciskam to wychodzi taka ropa plus takie białe jak bym wyciskal pryscza z twarzy , luszczy mi się na tym skora ale to może być z powodu tego ze to wyciskalem wcześniej ale mi nie wychodzilo i bolalo przy okazji , bo ma poczatku jak to wyciskalem to bolalo i prawie nicnei wychodziło a teraz wszystko idzie , strasznie się boje ze to syfilis , mogę dodać ewentualnie zdjęcie jeśli to pomoze , i uprawialem stosunek seksualnych z moja dziewczyna ale ona jest dziewica , więc wątpie ze miała gdzie to złapać , mam 17 lat , proszę o szybka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 To zapewne nie jest kiła skoro nawet nie było niebezpiecznych zachowań seksualnych. Być może to zropiały, zaczopowany gruczoł łojowy, nic groźnego, ale na pewno wymagającego leczenia ukierunkowanego. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi