Gość korni12 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam jestem 3 dni po zabiegu ! http://imgur.com/g8T8Ue3 Moge obecnie zdjąć tylko tyle a juz mnie boli przy więzadełku. Czy nie jest ono za bliskie czyzby będzie trzeba ponowić zabieg ? Jestem po plastyce stulejki całkowitej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ale w tak wczesnym okresie pooperacyjnym absolutnie nie można mówić o efekcie tego zabiegu. Trzeba poczekać nawet 3-4 tygodnie aż dojdzie do całkowitego, pełnego wygojenia rany pooperacyjnej, aby określić dopiero efekt przeprowadzonej operacji stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi