Gość Blubery Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam dzisiaj w nocy przebudziłem się z bólem penisa,patrze a tam wielka bania wielkości piłki od golfa zaraz poniżej napleta okropnie to wygląda naplet też jest siny jest to miekie nie boli mocno tylko wydaje mi się ze to rośnie i naciąga i mocniej boli,prosze os szybka odp czy kierowac się do lekarza czy samo zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Być może doszło do wystąpienie załupka czyli zblokował się napletek zaraz za żołędziem uniemożliwiając dopływ krwi do końcowej części penisa. Taka sytuacja wymaga pilnej interwencji lekarskiej i odprowadzenia napletka na żołądź penisa, gdyż może dojść do częściowej martwicy penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blubery Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ok dziękuje za odp,to mam iść do lekarza chirurga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blubery Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam wczoraj sam odprowadziłem napletek na żołądź penisa w nocy ponieważ nie moglem spać,trochę się męczyłem ale się udało i o wiele lepiej to wygląda ale dalej jest trochę spuchnięty ale teraz pytanie czy to wróci do normy czy jednak muszę skierować się do lekarza,ponieważ teraz jak próbuje zdjąć napletka z żołędzia to boli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi