Gość shanahan Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam. Czeka mnie operacja przepukliny czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego chirurga w Radomiu lub najbliższej okolicy (np.Pionki,Kozienice,Iłża itd.). Nie interesuje mnie czy jest miły tylko czy to fachowiec, może ktoś miał operacje i podzieli się wrażeniami. Napiszcie też proszę gdzie przyjmuje. Bardzo się stresuje i chciałbym trafić w dobre ręce. Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYSZEK W. Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 witam! mnie operował dr Gawroński młodychirurg nie pamiętam imienia operacja była w szpitalu na ul.Tohtermana (stary szpital).Bez zbędnych formalności i wymyślnych utrudnień, rzeczowo i sumiennie jak za GIERKA. kilka dni i po robocie.operacja marzenie 4 lata i jakby nic nie było.mam tylko jeden żal. Miałem przepuklinę pachwinową dwustronną Zoperowano tylko prawą stronę,była zdecydowanie bardziej dorodna.Myślę,że zadecydowały o tym względy ekonomiczne,jakkolwiek przed operacją poinformowano mnie o tym.Moim zdaniem szpital to nie fabryka,powinno się leczyć wszystko co jest do wyleczenia .Państwo jest od tego aby to zapewnić. nikt mnie nie pyta czy chcę płacić podatki i zus-y, sami zabierają i jeszcze grożą karami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi