Gość katarzyna34 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Moja córka ma teraz 19 lat guza wyczuła od 15 lat o obwodzie 4/8cm w lewej piersi poszliśmy z tym do lekarza lekarz powiedział że to jest gruczolakowłókniak i że lepiej to usunąć, ja stwierdziłam że narazie będziemy obserwować, robiłam usg co półtora miesiąca i nic się nie zwiększało, i do tej pory ma tego włókniaka i nic jej nie dolega. Jest taki sam nie ma żadnych objawów, nie boli ją ani nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ale czy na pewno wielkość to 4/8 cm? Przecież to olbrzymi guz! Czy raczej chodzi o 4/8 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi